İlahiyat Lisans Tamamlama ile Kayıtlı Tüm Öğrencilerin Dikkatine

27 Eyl

İlahiyat Lisans Tamamlama ile kayıt olan (geçmiş yıllarda kayıt olanlar dahil) tüm öğrenciler harç ücreti yatırmak zorundadır. Harç borcu nedeniyle ders kaydı yapılamayan öğrencilerin bu durumlarını, derslerin başladığı ilk hafta(30 Eylül-4 Ekim) Fakülte Öğrenci İşleri'ne bildirmeleri gerekmektedir. Harç ücretini ödemeyen öğrenciler derslere devam edemez ve öğrencilik haklarından 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi boyunca faydalanamazlar. Harç ücretini yatırmayan öğrencilerden Zorunlu Arapça Hazırlık Sınıfında eğitim alacak İlahiyat Lisans Tamamlama kayıtlı öğrenciler tüm yıl boyunca öğrencilik haklarından mahrum kalır ve Hazırlık Sınıfına devam edemezler.

İlahiyat Lisans Tamamlama ile kayıt yaptıran Fakültemiz öğrencilerinin mağduriyet yaşamaması için belirtilen süre içerisinde harç ücretlerini yatırmaları gerekmektedir.

İLAHİYAT ÖNLİSANS MEZUNLARININ İLAHİYAT LİSANS TAMAMLAMALARINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR için tıklayınız.