DGS ile Yerleşen Öğrencilerin Dikkatine

21 Eyl

KAYIT TARİHLERİ: 21.09.2018 - 27.09.2018

Dikey Geçiş Sınavı(DGS) ile fakültemiz İlahiyat Lisans Programı'na yerleşen öğrencilerin kayıtları Fakültemiz Öğrenci İşleri Bürosu tarafından yapılacaktır. Kayıtlara başvuru, kazanan kişi tarafından bizzat yapılması gerekmektedir.

Yeni kayıt olan tüm öğrencilerin kayıtları (MYP ile yatay geçiş, YKS ile yerleştirme, İlahiyat Lisans Tamamlama sınavıyla ve sınavsız geçiş, DGS ile yerleşenler dahil) İlahiyat Lisans Hazırlıklı Programı'na yapılacaktır. Daha önce hazırlık okuyanlardan veya Arapça YDS'den yeterli puanı alanlardan, Hazırlık Sınıfı Durum Değerlendirme Komisyonu tarafından uygun görülenlerin, hazırlıktan muafiyeti sağlanarak ders ve sınıf intibakları yapılacaktır.

KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) "Lise Diploması"nın Aslı ya da Yeni Tarihli "Mezuniyet Belgesi"nin Aslı

2) "Önlisans Diploması"nın Aslı ya da Yeni Tarihli "Mezuniyet Belgesi"nin Aslı

3) Dikey Geçiş Sınavı(DGS) Yerleştirme Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı

4) 1 Adet Fotoğraflı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5) 1 Adet A-4 Ebatında Büyük Beyaz Zarf

6) 6 adet 1 TL'lik posta pulu

7) Transkript (Onaylı)

8) Ders İçerikleri (Onaylı)

9) 4 adet 4.5x6 ebatında son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık Fotoğraf

10) Askerlik İle İlişiği Yoktur Belgesi (29 yaş ve üzeri erkek öğrenciler için)

NOT: Ders içeriği ve transkript getirmeyen öğrencilerin intibakları yapılamayacağından 1. sınıftan başlatılırlar. Mağduriyet yaşanmaması için transkript ve ders içerikleri kayda gelirken getirilmelidir.